Rofianda B.V. preffered supplier Wienerberger Nederland

Wienerberger is, ook in Nederland, bezig met het verduurzamen van de productielocaties. Ter vervanging van de huidige TL- en gasontladingsarmaturen werden verschillende led-opties onderzocht. Na een grondige selectie is Rofianda geselecteerd als preferred supplier voor de verlichting. Wienerberger heeft 16 productielocaties in Nederland welke elk hun eigen uitdagingen met zich mee brengen. Dankzij de flexibiliteit in de productseries van Rofianda kan voor elke locatie een passende oplossing worden aangeboden, dimmend of schakelend.

Producten zijn altijd IK10 (vandalismebestendig) en IP66 (stof- en waterdicht), waardoor zij zeer geschikt zijn voor gebruik in productieomgevingen. Naast verlichting voor de productiehallen zal Rofianda ook de verlichting voor de kantoren en buitenterreinen gaan verzorgen. De verlichting in de productiehallen kan desgewenst worden voorzien van een Nedap IoT node. In combinatie met het Luxon systeem van Nedap, kan worden ingespeeld op daglichttoetreding en beweging. De verlichting kan in combinatie met het Luxon systeem dimmend worden uitgevoerd, waardoor de verlichting niet alleen efficiënter wordt toegepast maar ook een hogere energiebesparing kan realiseren.