Nieuwe opdrachtgever: Jonker Petfood

Rofianda Light Solutions is uitgekozen door Jonker Petfood voor het leveren van 1,2 km lichtlijn t.b.v. het nieuwe magazijn te Waalwijk. Dit splinternieuwe magazijn gaat voorzien worden van Schäfer pallet opslag systemen die volledig automatisch verplaatst kunnen. Hierdoor wordt een grote besparing in opslagruimte gecreëerd en wordt de verlichting gestuurd door het magazijnpad dat door de computer wordt geopend.

De lichtlijnen worden op 16 mtr hoogte gemonteerd en hebben een straalhoek van 25° waardoor het complete gangpad tot op 180 lux wordt verlicht. Ook de expeditie wordt met lichtlijnen uitgevoerd en wel met 60° units. Hierdoor wordt 350 lux bereikt op ca. 80 cm van de grond. Trots op dit mooie project dat nog voor het eind van het jaar gerealiseerd zal worden. Meer weten over dit nieuwe systeem van Rofianda? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 013-8500964

Related Posts