Jaarrond dezelfde hoge kwaliteit kweken

Het jaarrond kunnen bieden van dezelfde kwaliteit zonlicht voor dezelfde belichtingsuren is mogelijk met de oplossingen van Rofianda.

De ontwikkeling van een gewas wordt grotendeels beïnvloed door de seizoenen. Het gebrek of juist een overdaad aan zonlicht heeft een grote invloed op het gewas. Ondanks dat elk gewas een andere lichtintensiteit nodig heeft, groeien veel gewassen wel het beste onder zonlicht. Echter is een gebrek of overdaad aan zonlicht vaker aanwezig, dan de wenselijk intensiteit en belichtingsduur. Waardoor jaarrond een hoge, uniforme kwaliteit kweken niet haalbaar is.

Met onze ervaring begrijpen wij de meerwaarde van jaarrond kunnen telen. Het gaat hierbij niet alleen om het continue kunnen leveren van hetzelfde hoogwaardige product, maar ook om uw medewerkers jaarrond te kunnen binden aan het bedrijf. Waardoor u op alle vlakken continuïteit behaald.

Het jaarrond kunnen bieden van dezelfde kwaliteit zonlicht voor dezelfde belichtingsuren is mogelijk met de oplossingen van Rofianda. Dankzij de speciale zonlicht led chip worden niet alleen alle golflengtes opgevangen, maar dit gebeurt nagenoeg ook in de natuurlijke verhouding. U bent hierdoor niet meer afhankelijk van de seizoenen, maar jaarrond kan hetzelfde gewas worden gekweekt. Om alle stadia van de teelt te kunnen afdekken is de verlichting eenvoudig dimbaar, zodat altijd het juiste lichtniveau kan worden ingesteld.

Licht in de praktijk

Enkel het lichtniveau bepalen en bijsturen. Geschikt voor elk gewas

Visie op licht

waarom het zonlicht in de kas van grote invloed is op de gewas

Onze Oplossingen

Met onze zonlicht oplossing krijgt het gewas alles wat zij nodig heeft, zonder extra warmte toe te voegen. Jaarrond productie, eenvoudig binnen handbereik.

Benieuwd wat een lichtplan op maat voor jouw bedrijf kan doen?
We helpen je graag
verder.

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)