‘Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt’

Onze Missie:

Zorgen voor een gezond en duurzaam lichtklimaat voor de huidige generatie en daarbij de voetprint verminderen voor de volgende generaties. Dit door het ontwikkelen van verlichting en het delen van kennis met de markt.

Over ons

 

“welke invloed heeft verlichting op de mens, als de invloed van verlichting op een plant zo groot is?” Rofianda is voortgekomen vanuit deze vraag van een professor van universiteit Utrecht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot verlichtingspartner van vele bedrijven.

Wij onderscheiden ons door kennis om te zetten in praktisch haalbare oplossingen. Dit doen wij door elk project individueel te benaderen, waardoor je voor elk verlichtingsvraagstuk een passende oplossing krijgt.

Onze kennis blijft up-to-date doordat Ronald Gronsveld zitting heeft in het Kernteam indoor van de NSVV en de LTO-Noord ondersteund met het lichtconvenant. Daarnaast is Ronald 5 jaar lid is geweest van de NEN-commissie verlichting. Daarnaast blijven wij leren dankzij het contact met onze relaties en de ervaringen die wij opdoen.

De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, zodat je weet met wie je te maken hebt. Dit zorgt voor vlotte communicatie, waardoor jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

Ter ere van het 10-jarige bestaan in 2018 heeft Rofianda een jubileummagazine uitgebracht. In dit magazine lees je meer over 10 jaar Rofianda en de samenwerkingen die zijn opgezet. Je kunt het magazine hier bekijken. 

Benieuwd naar wat een lichtplan voor jouw bedrijf kan betekenen, of een vraag stellen?

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)