Door goede verlichting op je terrein voelen medewerkers zich prettiger en kunnen  werkzaamheden  veiliger worden uitgevoerd.

Het juist aanlichten van een buitenterrein draagt bij aan verbetering van de veiligheid. Goede verlichting geeft een helder overzicht op je terrein waardoor medewerkers zich prettiger voelen en werkzaamheden veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Led verlichting welke juist is geplaatst én welke gebruik maakt van een heldere lichtkleur zorgt voor een hogere kwaliteit camerabeelden. Tevens zullen ongenode gasten je terrein minder snel bezoeken.

Zeer belangrijk aspect bij het verlichten van een buitenterrein is de foto biologische veiligheidsklasse van armaturen. De richtlijn (NEN-EN-IEC 62471:2008 en;fr) is bedoeld om de gezondheid van medewerkers te beschermen tegen de risico’s die zich kunnen voordoen bij de straling van led.

De intensiteit en de lensconstructie van de lichtbron en armaturen bepalen in welke klasse de armaturen worden geplaatst. Het daadwerkelijke risico op blijvende oogschade wordt bepaald door de afstand tot de lichtbron, duur van blootstelling en het vermogen van de bron. Rofianda informeert je altijd over de foto biologische veiligheid en de voorzorgsmaatregelen welke getroffen kunnen worden.

Onze armaturen

Zijn eenvoudig te plaatsen of vervangen

Afhankelijk van jouw wens en het gebruik kunnen diverse specifieke armaturen worden toegepast. Hierbij wordt rekening gehouden met de verblindingsfactor van het armatuur, de plaatsing en een minimale lichthinder voor de omgeving.

Je hebt de keuze uit zeer smalle tot zeer brede uitstraalhoeken, verschillende montage mogelijkheden, uiteenlopende vermogens van 10W tot 1500W en verschillende modellen.

Meer informatie over onze armaturen >

Vraag hier vrijblijvend jouw lichtplan aan