De service van Rofianda gaat verder dan alleen verlichting installeren. We bouwen aan langdurige relaties en maatwerk plannen.

Kies je voor een lichtplan van Rofianda?

Van de eerste kennismaking tot het laatste detail; wij staan je bij gedurende het hele traject. Dat start met een uitgebreide kennismaking. We leren jou en je bedrijf graag beter kennen. We schetsen de lichtsituatie zoals deze nu is en ontdekken hoe verlichting bij kan dragen aan de functionaliteit van een werkomgeving.

Dan gaan we aan de slag en passen we onze kennis toe.

Aan de hand van de huidige situatie in combinatie met jouw wensen en behoeften stellen we een lichtplan op. In één plan kunnen meerdere opties zitten en is speciaal voor jou ontwikkeld. Plan goedgekeurd? Tijd om uit te voeren! Ook tijdens de uitvoering blijven we bij jou
in beeld. Kies voor een eigen installateur of laat Rofianda dit regelen. We kunnen de volledige zorg uit handen nemen. De keuze is aan jou. Na de installatie stemmen we met jou af of alles naar wens is. Moeten er nog aanpassingen gedaan worden? Regelen we. Natuurlijk blijven we ook na oplevering beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

1. KENNISMAKING

2. UITWERKING

3. UITVOERING

4. OPLEVERING

Benieuwd wat een lichtplan op maat voor jouw bedrijf kan doen?
We helpen je graag
verder.

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)