Het creëren van een veilig gevoel bij bezoekers van je parkeergarage is van groot belang.

Het creëren van een veilig gevoel bij bezoekers van je parkeergarage is van groot belang. Dit veilige gevoel wordt versterkt wanneer men een goed overzicht heeft. Daarnaast is een goed overzicht niet alleen van belang om de auto eenvoudig te kunnen vinden, maar ook om andere bezoekers en verkeer in de garage makkelijk te kunnen waarnemen. Waardoor de kans op ongelukken verkleint.

Voor jou als beheerder is overzicht belangrijk om de veiligheid van je bezoekers te garanderen.

Door gebruik te maken van de juiste verlichting mét de juiste lichtkleur worden camerabeelden nauwkeuriger af te lezen en zullen bezoekers zich prettiger/veiliger voelen. De lichtkleur welke toegepast dient te worden is afhankelijk van de afwerking van de vloer en de wanden. De kleuren hebben namelijk grote invloed op hoe de verlichting uiteindelijk ervaren wordt.

Onze armaturen

Zijn bestand tegen vandalisme, vocht en stof

In parkeergarages zijn armaturen over het algemeen op lagere hoogtes gemonteerd en daardoor dus gevoeliger voor vandalisme. De armaturen van Rofianda zijn IK10 en IP66, dit betekent niet alleen dat zij bestand zijn tegen vandalisme, zij zijn ook bestand tegen eventueel vocht en stof. Daarnaast hebben de armaturen een brede uitstraalhoek, waardoor zij het licht gelijkmatig verdelen en schaduwen tot een minimum beperkt worden.

Armaturen kunnen worden voorzien van een bewegingssensor, waardoor de verlichting efficiënter wordt gebruikt

De armaturen zijn eenvoudig te installeren en kunnen voorzien worden van extra snoer of doorkoppel-mogelijkheden, waardoor het installatiegemak nog verder vereenvoudigt wordt.

Rofianda begrijpt dat geen parkeergarage hetzelfde is. Daarom bespreken we graag samen met jou de specifieke eigenschappen van jouw parkeergarage en jouw wensen. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een lichtplan op waarbij rekening wordt gehouden met de besproken punten.

 

Meer informatie over onze armaturen >

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?
We helpen je graag verder.

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)