Telen zonder daglicht

Een veranderend klimaat, verhoogde behoefte aan zelfvoorzienend zijn en beperkte ruimte zorgen voor nieuwe uitdagingen met kweken. De efficiëntie van de verlichting is van groot belang.

Een veranderend klimaat, verhoogde behoefte aan zelfvoorzienend zijn en beperkte ruimte zorgen voor nieuwe uitdagingen met kweken. Steeds meer oplossingen worden gezocht in vertical farmingcity farming en kweekcontainers. Het gebrek aan daglicht maakt dat creatieve oplossingen nodig zijn om elk gewas optimaal te laten groeien. Optimalisatie op basis van het lichtniveau in combinatie met de juiste klimaatregeling laat gewassen op de gewenste wijze ontwikkelen. De efficiëntie van de verlichting is van belang zodat het toegepaste vermogen optimaal wordt benut.  

Daarnaast moeten verschillende gewassen kunnen worden gekweekt, mogelijk zelfs in een zelfde ruimte. Brede toepasbaarheid is gewenst om eenvoudig verschillende gewassen te kweken. 

Licht in de praktijk

Kweken met zonlicht, zonder natuurlijk zonlicht

Visie op licht

waarom kunstmatig zonlicht altijd een goede oplossing is

Onze oplossingen

Met onze zonlicht oplossing krijgt het gewas alles wat zij nodig heeft, zonder extra warmte toe te voegen. Kwekken in gesloten systemen, zonder concessies te doen

Benieuwd wat een lichtplan op maat voor jouw bedrijf kan doen?
We helpen je graag
verder.

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)