Met onze oplossingen en de mogelijkheden welke wij daarin hebben, kunnen wij een antwoord bieden op vrijwel elk vraagstuk.

Op onze website hebben wij een aantal branches waarin wij actief zijn uitgelicht. Dit betekent echter niet dat onze mogelijkheden daar stoppen. Met onze oplossingen en de mogelijkheden welke wij daarin hebben, kunnen wij een antwoord bieden op vrijwel elk verlichtingsvraagstuk.

Wij voelen ons thuis in uitdagende omgevingen waar licht meer is dan enkel een lamp. Omgevingen waar stof, vocht of specifieke eisen aanwezig zijn; dat zijn de omstandigheden waarin wij uitblinken. Onze kennis, maar ook onze producten hebben zich bewezen bij klanten zoals FujiFilm, Ahoy, RAI, Schiphol, IFF, Koraalbaden Center Parcs en vele andere.

Heb je een minder specifieke vraag, maar wel behoefte aan een deskundig en eerlijk advies dan helpen wij je natuurlijk ook. Onze verlichting wordt bijvoorbeeld ook veelvuldig toegepast in autowasstraten, scholen en gezondheidszorg.

Onze producten worden volgens eigen specificaties ontwikkeld of worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Je kunt er altijd vanuit gaan dat je een product krijgt dat voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Een aantal van onze armaturen

Voor ieder bedrijf een apart lichtplan.
We adviseren je hier graag in.

Vraag hier vrijblijvend jouw lichtplan aan