Overzicht is een belangrijk element in je bedrijfshal. Verlichting speelt hierin een cruciale rol.

Overzicht is een belangrijk element in je bedrijfshal. Verlichting speelt hierin een cruciale rol; storende en/of spiegelende oppervlaktes dienen voorkomen te worden. De verlichting van Rofianda zorgt dat de ergonomie in de bedrijfshal optimaal is; een gelijkmatige verdeling van licht op de vloer, de wanden en rond de machines wordt gecreëerd door een combinatie van juiste montage van de armaturen en uitstraalhoek van het licht.

Een ander belangrijk aspect is de lichtkleur. Deze moet aansluiten bij de werkzaamheden die worden verricht en bij de producten die worden geproduceerd. Door gebruik te maken van de juiste lichtkleur kunnen afwijkingen makkelijker worden waargenomen en kwaliteitscontroles nauwkeuriger worden uitgevoerd.

Het duurzame karakter van led zorgt naast een hoger werkgenot tevens voor een optimalisatie van uw energiegebruik. Tevens wordt onderhoud aan de installatie eenvoudiger waardoor operationele kosten mede verlaagd kunnen worden.

Onze armaturen

Zijn bestand tegen diverse vormen van stof, schommelende temperaturen en schokken van buitenaf

In industriële omgevingen is het van belang dat een armatuur bestand is tegen diverse vormen van stof, schommelende temperaturen en schokken van buitenaf in verband met het ‘verkeer’ in de hal. Rofianda heeft haar armaturen voor industriële toepassingen ontwikkeld met input vanuit de markt. Hierbij is rekening gehouden met gebruiksgemak; de armaturen hebben een modulaire opbouw en dragen bij aan een hogere bedrijfszekerheid.

Afhankelijk van de locatie, jouw wensen en eisen kunnen verschillende armaturen worden toegepast. Waarbij gekozen kan worden voor schakelbare of dimbare armaturen. Indien gewenst kunnen armaturen voorzien worden van interne noodstroombatterijen en/of bewegingssensoren. Daarnaast heeft Rofianda verschillende mogelijkheden tot het ‘intelligent’ maken van de verlichting, hiervoor verwijzen we je door naar onze partner pagina.

 

Meer informatie over onze armaturen >

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?
We helpen je graag verder.

Ik heb een bedrijf in deze sector:(Vereist)