Bezoek Rofianda tijdens Greentech 2019

Op 11, 12 en 13 juni staat de Rai in het teken van Greentech, internationaal dé toonaangevende tuinbouwbeurs. Rofianda is op deze beurs aanwezig met haar full spectrum oplossingen voor de horticulturele sector. U kunt verschillende armaturen voor de verlichte teelt en de mogelijkheden voor uw vraagstuk ontdekken.

Op de beurs tonen wij u een armatuur met een volledig zonlichtspectrum. Dit zonlichtspectrum is in samenwerking met Seoul Semiconductor ontwikkeld. Het spectrum wordt gecreëerd door gebruik te maken van de Sunlike V2 chip. Deze chip wordt toegepast in diversen armaturen van Rofianda. Uniek is dat van slechts 1 chip gebruikt wordt gemaakt om het volledige zonlicht spectrum te creëren. Hierdoor is het niet langer nodig om te sturen op lichtrecept, maar kunt u gebruik maken van het gehele spectrum. U dient alleen de intensiteit van het licht te bepalen.

De armaturen die worden toegepast in de commerciële tuinbouw zijn IK10, IP66 en worden gekoeld door middel van natuurlijke convectie. Het armatuur kan volledig op uw wensen worden aangepast. Systemen voor onderzoeksfaciliteiten zijn natuurlijk ook mogelijk. Zo zijn armaturen beschikbaar voor verschillende type klimaatkamers/systemen.

Behalve voor de ‘normale’ verlichte teelt zijn de armaturen ook geschikt voor vertical farming, algenkweek, medicinale cannabis, meerlagenkweek etc. Het armatuur kan tevens, ten behoeve van het welzijn, worden toegepast in de veehouderij.

Over Greentech

Greentech wordt op 11, 12 en 13 juni georganiseerd in de Rai, Amsterdam. Het is ’s werelds meest toonaangevende beurs op het gebied van tuinbouw en innovatie. Behalve het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen kunt u ook inspirerende kennissessies bijwonen.

Tijdens de beurs wordt de Innovation Award uitgereikt aan de nieuwe innovatieve producten in de sector. Rofianda neemt deel aan de Innovation Award met haar full spectrum armatuur. Tijdens de eerste beursdag zal de winnaar bekend worden gemaakt.

 

Wij ontmoeten u graag op onze stand 08.519

Gratis registreren doet u via onderstaande link

Tot ziens op de Greentech!

 

Klik hier voor gratis registratie

 

 

 

Related Posts