Bezoek ons tijdens HortiContact

19, 20 en 21 februari is Rofianda aanwezig op de beurs HortiContact in de evenementenhal in Gorinchem. Rofianda presenteert tijdens deze beurs dé wereldprimeur op het gebied van verlichte teelt. Een uniek led armatuur met een volledig zonlichtspectrum; 380 tot en met 780 nm. Dankzij dit spectrum en de kleur van 5600K is het mogelijk om jaarrond hetzelfde gewas te kweken, zonder specifieke lichtrecepten toe te passen.

Rofianda heeft ruim 22 jaar ervaring met verlichtingsvraagstukken vanuit de wetenschappelijke plantengroei. Daarnaast zijn wij inmiddels ruim 10 jaar actief in de industriële- en agrarische sector. Dankzij de combinatie van kennis en praktijkervaring is ons armatuur ontwikkeld. Het armatuur is stof- en waterdicht (IP66) en impactproof (IK10). Daarnaast is een mechanische- of waterkoeling niet langer nodig; het armatuur wordt namelijk gekoeld door natuurlijke convectie. Dit betekent dat het armatuur uitermate geschikt is voor gebruik in de glastuinbouw. De eenvoudige installatie methode en de 1-10V of DALI sturing maakt het mogelijk het armatuur eenvoudig in uw bestaande systeem te integreren. Het klimaat in de kas kan met dit armatuur vele malen beter gereguleerd worden. Doordat led geen warmte afgeeft, heeft het bijlichten geen invloed op de warmtehuishouding in de kas, waardoor veel gerichter verwarmt kan worden.

Het door Rofianda ontwikkelde armatuur kan naar uw wensen worden aangepast. Zo kunnen verschillende lensconstructies worden gebruikt, waarbij verschillende uitstraalhoeken worden gecreëerd. Dankzij deze mogelijkheid kan het armatuur voor verschillende manieren van belichten worden ingezet. Als Rofianda vinden wij het belangrijk om samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? U kunt ons bezoeken op standnummer G109.