Bezoek Rofianda tijdens Vakbeurs Sportaccommodaties

Op 14 maart wordt in Expo Houten de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd. De vakbeurs is gericht op het gehele beheer van een sportaccommodatie. De beurs is een platform voor kennis, innovatie en netwerkkansen in uw branche. Tijdens deze dag zijn leveranciers uit de gehele keten aanwezig om je te voorzien van informatie. Daarnaast is het mogelijk om verschillende lezingen bij te wonen.

Rofianda is aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden van verlichting voor uw accommodatie. Wanneer de verlichting op de accommodatie vervangen moet worden is led verlichting vaak de meest interessante oplossing. Echter is het kiezen van de juiste betrouwbare partij tegenwoordig niet eenvoudig. Op het gebied van led zijn vele aanbieders aanwezig, waarbij u vaak de mooiste verhalen worden voorgelegd. Als Rofianda vinden wij het belangrijk dat u niet alleen een eerlijk verhaal te horen krijgt, maar dat u ook een oplossing krijgt die daadwerkelijk bij de locatie en het gebruik past. Het verlichten van een (multifunctionele) sportlocatie vraagt om veel kennis over verlichting en de praktische toepassing daarvan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke aandachtspunten bij u belangrijk zijn.
Daarnaast denken wij actief met u mee omtrent installatie en eventuele sturingen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek ons op standnummer: 1.513. Om u gratis te registeren als bezoeker; klik hier .
Eerder al weten welke mogelijkheden u heeft, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.