Als Rofianda bouwen wij aan langdurige relaties, waarbij wij verdergaan dan het leveren van verlichting.

‘Complete ontzorging van A tot Z’

Wij bieden service; dit houdt in dat wij je gedurende het gehele traject begeleiden. Dit doen wij door uitvoerig met je te bespreken welke wensen en aandachtspunten de verlichting heeft. Daarnaast nemen wij jouw processen onder de aandacht, dit om te bepalen op welke manier wij de verlichting nóg verder kunnen optimaliseren.

Aan de hand van de informatie welke wij hebben vergaard stellen wij een lichtplan op. Dit plan kan meerdere opties bevatten en wordt specifiek voor je opgesteld. Samen met jou bekijken we welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

Tijdens de uitvoering blijven wij bij je in beeld. Je kunt je eigen installateur de verlichting laten installeren of indien gewenst kunnen wij ook een installateur voor je inschakelen. Wij bekijken samen met de installateur op welke manier wij de installatie op de meest eenvoudige manier kunnen uitvoeren, waarbij je totaal ontzorgt wordt.

Na afronding van de installatie bekijken we samen met je of alles naar wens is en of er nog eventuele aanpassingen gedaan moeten worden. Natuurlijk blijven wij ook na oplevering beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen.

1. KENNISMAKING

2. UITWERKING

3. UITVOERING

4. OPLEVERING

Vraag hier vrijblijvend jouw lichtplan aan