Laat mij je inspireren over de mogelijkheden van licht voor jouw organisatie’

Hein de Brouwer

New Business Development

Waar is hij het beste in?

Hein is een echte verbinder en legt makkelijk contact. Maakt graag de vertaalslag van buiten naar binnen en andersom. Hein geniet van internationale contacten waarbij zijn talenkennis goed van pas komt en heeft brede, bedrijfskundige ervaring.

Hoe weet hij dit allemaal?

Hein heeft in het begin van zijn loopbaan 3 jaar met Ronald samengewerkt. Zij vormden een mooie tandem en vulden elkaar heel goed aan. Tijdens de vele beurzen waarop we samen actief waren, gaf Hein vaak de voorzet en Ronald kopte ‘m in. In de afgelopen ca. 20 jaar heeft Hein voornamelijk rollen vervuld als Manager Operations, en hiermee op diverse snijvlakken geopereerd (Sales, Service, HR, IT, Supply Chain, Finance).

Wat valt er nog meer te zeggen?

Niet geheel toevallig troffen Hein en Ronald elkaar na jaren weer bij Willem II. Naast deze passie, reist Hein met zijn gezin de hele wereld af, geniet hij van de mooiste skipistes in de Dolomieten, bezoekt bij graag concerten en vindt hij samen met vrienden voor alle wereldproblemen een oplossing tijdens stevige wandeltochten in de bergen.